Juontajat

Juontajat

 

Sampsa Simpanen

Ilma-aseammunnassa SM-tasolla kilpaileva Sampsa haaveili lapsena poliisin ammatista. Löytyypä Sampsalta vuoden 1999 Tae Kwon Do:n SM-hopeakin aloittelevien miesten raskaasta sarjasta. Nyt miehellä on kuitenkin mennyt jo seitsemän vuotta radiossa, jossa hän nauttii erityisesti tapahtumien livelähetyksistä, koska niissä pääsee kuulijan kanssa silmätysten. Ruokapöydässä Sampsa ottaa tähtäimeensä mieluiten entrecote pihvin. Espanjassakin asuneen Sampsan motto on "Hengitä." Se tarkoittaa vauhdin poisottoa ja hetkestä elämistä.

Kaisu Lämsä

Kaisu on pohjoisen plikka, mikä saattaa kuulua välillä puheessa. Pohjoisessa ihmisten kanssa turisemaan tottuneen Kaisun motto on ”Aina saa kysyä, mutta pakko ei ole vastata”. Tämä nainen ei koskaan juo mitään lämmintä, lämmin ruoka sen sijaan maistuu, etenkin kotona tehty lihamureke. Paikallisuus, live-haastattelut ja toivekonsertit ovat laulajan urasta pienenä haaveilleen Kaisun mielestä parhaita asioita radiossa.

Valtteri Kujansuu

Valtteri haaveili pienenä jääkiekkoilijan tai Suomen tasavallan presidentin urasta, itse asiassa toinen on tavoitteena edelleen. Sisätyömyönteiseksi vuosien mittaan muuttuneen miehen mielestä radiossa parasta on mahdollisuus päästä kertomaan muita hyödyttäviä, liikuttavia tai viihdyttäviä juttuja oppien itse uutta. Musiikkia, kalastusta ja luistelua harrastava Valtteri syö torstaisin hernekeittoa ja saunoo päivittäin.

Joonas Piiroinen

Joonas on sitä mieltä, että radiotyö on maailman parasta työtä. Radion välittömyys ja sosiaalisuus vetoaa. Se tunne on kultaa, kun saa soittaa ihmisille heille tärkeää musiikkia ja välittää jonkun tarkkaan mietityn rakkaudenosoituksen saavuttamattomalle ihastukselle. Tämän kiinalaisesta ruoasta pitävän, ruotsinopettajan urasta pienenä haaveilleen luonnonystävän motto on ”Asioilla on tapana järjestyä”.