Uutiset

VR lähiliikenne kokeilee uutta, kiinteähintaista Kimppalippua

VR lähiliikenne kokeilee uutta, kiinteähintaista Kimppalippua

Kuva: VR Group

VR:n lähijunissa voi kesäkuun alusta lähtien matkustaa uudella, kiinteähintaisella kimppalipulla. Ikärajattomalla lipulla 1-5-henkilöä matkustaa kiinteällä 29 euron hinnalla koko päivän.

VR Lähijunat -sovelluksesta ostettavalla lipulla voi matkata rajattomasti VR lähiliikenteen junissa: R-, G-, T-, D- ja Z-junat kulkevat Helsingistä Lahteen, Riihimäelle ja Tampereelle.

Kimppalippua pilotoidaan kesäkuusta syyskuun loppuun (1.6.-30.9.). Lipun voi ostaa haluamalleen päivälle VR Lähijunat -sovelluksesta, jonka saa ladattua sovelluskaupasta. Kuten muutkin lähijunaliput, Kimppalippu tulee olla ostettuna ennen junaan nousua. Ostamisen jälkeen yhdellä lipulla voi matkustaa koko VR lähiliikennealueella arkisin klo 09:00-05:59 ja viikonloppuisin 06-05:59. Yhdellä lipulla voi kerrallaan matkustaa 1-5 henkilöä ja ryhmän koko voi vaihdella päivän aikana.

Kimppalippu ei käy HSL-alueen sisäisiin matkoihin, mutta matkaan voi sisältyä vaihto HSL-lähijunaan tai HSL-lähijunasta VR lähiliikenteen junaan. Lähtö- tai määräaseman tulee olla VR lähiliikenteen alueella. Kimppalippu on kaikille matkustajatyypeille aina saman hintainen. Kimppalipulla ei voi matkustaa kaukoliikenteen junissa.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>