Uutiset

OnniBus.com ja Valkeakosken Liikenne aloittavat lipunmyyntiyhteistyön

OnniBus.com ja Valkeakosken Liikenne aloittavat lipunmyyntiyhteistyön

OnniBus.com ja Valkeakosken Liikenne aloittavat lipunmyyntiyhteistyön 8.1.2018 alkaen. Asiakkaat voivat ostaa lipun Valkeakosken ja useiden Pohjanmaan, Keski-Suomen, Savon ja Kainuun paikkakuntien välille OnniBus.comin verkkokaupasta.

Valkeakosken Liikenne tarjoaa tiheän vuorotarjonnan Tampereen ja Valkeakosken välillä. Lippuyhteistyön ansiosta asiakkaat voivat yhdellä lipulla vaihtaa Tampereen linja-autoasemalla OnniBus.comin kaukobussien ja Valkeakosken Liikenteen bussien välillä. Yhteistyöllä pystytään tarjoamaan asiakkaille sujuvat yhdeydet  Valkeakoskelta mm.  Jyväskylään, Kuopioon, Seinäjoelle ja Vaasaan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>