Päivän vieras

Vuoden uusyrittäjät uskaltavat laajentaa ja kiittävät taustajoukkoja

Vuoden uusyrittäjät uskaltavat laajentaa ja kiittävät taustajoukkoja

Uusyrityskeskus Ensimetri on palkinnut vuoden uusyrittäjäksi Valkeakoskelta yritystoimintansa aloittaneet Tarja ja Tomi Salon TS-Yhtiöt. Toimintaan kuuluu Valkeakosken, Pirkkalan, Lielahden Subway-ravintolat ja tuleva Tesoman ravintola, sekä uusimpana tulokkaana tunnettu liikenneasema Pirkanhovi.

Palkinnon perusteissa mainitaan mm, että TS-Yhtiöiden kasvu on ollut ripeää uusien toimipisteiden takia. Tällä tilikaudella liikevaihto kipuaa yhdessä Pirkanhovin kanssa yli 6 miljoonan euron. Yrityksen kasvu on laajenemisesta huolimatta ollut hallittua ja kannattavaa.

Tarja ja Tomi Salo kävivät SUN Radion aamulähetyksessä Ilkka Lahden vieraana tiistaina. Kuuntele alta!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>