Tredusta tuhansiin töihin

Kirjaston kerhot tuovat turvallisia aikuisia lasten iltapäivään

Kirjaston kerhot tuovat turvallisia aikuisia lasten iltapäivään

Anu Kormano ja Tarja Laukkanen.

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on muiden tamperelaisten tahojen kanssa mukana palkitussa Kaukajärven kirjaston kanssa toteutetussa yhteistyöhankkeessa, jonka tarkoituksena on tarjota kirjastolla paljon aikaansa viettäville ala-asteikäisille lapsille ohjattua tekemistä ja tutuksi tulevia turvallisia aikuisia.

Kerhoja järjestetään Kaukajärven kirjastolla joka toinen viikko.

Tampereen kaupungin kehittäjäpalkinnon keväällä 2017 saaneesta yhteistyöstä kertovat tässä jaksossa koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkintoa opiskelevia Tredussa opettava Anu Kormano sekä Tampereen kaupungin palveluohjaaja Tarja Laukkanen.

Kuuntele koko jakso tästä:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>