Uutiset

Niinistö mittauttaa kannatuksensa valitsijamiesyhdistyksen kautta

Niinistö mittauttaa kannatuksensa valitsijamiesyhdistyksen kautta

Presidentti Sauli Niinistö kertoo mittauttavansa kannatuksensa valitsijamiesyhdistyksen kautta. Niinistö kertoi asiasta tiedotustilaisuudessa. Presidenttiehdokkuuteen tarvitaan 20 000 kannattajakorttia.

Presidentinvaalit käydään tammikuussa. Tähän mennessä kolme puoluetta on nimennyt presidenttiehdokkaansa. Keskustaa edustaa kansanedustaja Matti Vanhanen, vihreitä kansanedustaja Pekka Haavisto ja vasemmistoliittoa europarlamentaarikko Merja Kyllönen.

STT

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>