Uutiset

Tampere-talossa ja Postimuseossa käynnistyi suuri postimerkkitapahtuma

Tampere-talossa ja Postimuseossa käynnistyi suuri postimerkkitapahtuma

Tampereella käynnistyi keskiviikkona suuri sunnuntaihin asti jatkuva postimerkkitapahtuma Finlandia 2017.  Postimerkkien keräilijät esittävät kokoelmansa Tampere-talossa ja Vapriikin Postimuseossa kehyksissä kilpaillen palkinnoista.

Kyseessä on Euroopan suurin filateelinen näyttely tänä vuonna.  Näyttelyn pääteemana on Suomen satavuotinen itsenäisyys, ja se kuuluu valtioneuvoston Suomi100-juhlavuoden ohjelmaan. Tapahtumassa on laaja, monipuolinen ohjelma liittyen näyttelypäivien teemoihin. Esillä on sekä kilpailuluokkia että ulkopuolisia, kutsuttuja kokoelmia, joissa esillä maailman harvinaisuuksia.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>